LANG KARRIERE: I løpet av DeLillos' historie har Lars Lillo-Stenbegr skrevet over 200 låter. Lillo-Stenberg filosoferer fortsatt. I dag kommer DeLillos med sitt 17. album med den selvironiske tittelen «La oss bli fri for all nostalgi». Foto: Bjørn Langsem<div><br></div>
LANG KARRIERE: I løpet av DeLillos' historie har Lars Lillo-Stenbegr skrevet over 200 låter. Lillo-Stenberg filosoferer fortsatt. I dag kommer DeLillos med sitt 17. album med den selvironiske tittelen «La oss bli fri for all nostalgi». Foto: Bjørn Langsem

Vis mer

Lars Lillo-Stenberg og DeLillos

Lars Lillo-Stenberg om hjerteinfarktet: - Det var på en måte befriende

Lars Lillo- Stenberg forteller at han er bedre rustet etter hjerteinfarktet i sommer. Nå er DeLillos aktuelle med nytt album.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Det var på en måte befriende. Jeg er bedre rustet nå enn på mange år, men det med hjertet er en småskummel ting, sier Lars-Lillo Stenberg om hjerteinfarktet han hadde i fjor sommer.

Over 30 år etter starten på DeLillos sitter han og strør salt over salaten. I løpet av DeLillos' historie har han skrevet over 200 låter og vært med på innspillinger av 350. Han har levd med musikk i hodet og naivistiske, humoristiske tekster med alvorlig undertone. Lillo-Stenberg filosoferer fortsatt. I dag kommer DeLillos med sitt 17. album med den selvironiske tittelen «La oss bli fri for all nostalgi».

- «Da vi kom og så at den var vekk sa vi faen faen faen faen det var mye mer sannsynlig at atombomber avsluttet vårt liv enn at noen brøt seg inn for å ta vår gamle kjære hest», siterer Lillo-Stenberg fra en av de nye låtene. Den handler om lekehesten «Harpar» som ble borte etter et innbrudd på hytta.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn