Lars Mytting, din kødd!

De jeg leste mens jeg drømte om å bli journalist har blitt rosabloggere.

BYTTET BEITE:  «Nå har Kjetil Østli og Simen Tveitereid forlatt dags- og ukesjournalistikken - for å fiske», skriver artikkelforfatteren i denne petiten.
BYTTET BEITE: «Nå har Kjetil Østli og Simen Tveitereid forlatt dags- og ukesjournalistikken - for å fiske», skriver artikkelforfatteren i denne petiten. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jeg hadde en gang to journalistiske forbilder. Jeg har fortsatt artikler de har skrevet som jeg rev ut og sparte på. Gode featuresaker som kunne være tunge og viktige, eller lekne og tullete. Nå har Kjetil Østli og Simen Tveitereid forlatt dags- og ukesjournalistikken - for å fiske. I hvert fall er det sånn det ser ut på de daglige oppdateringene jeg får på «Harvest - mannen og naturen»s facebookside, deres nye hjertebarn.

Det er en rosablogg for menn. En møteplass for alle karene som sikkert ville elsket «Den fabelaktige Amélie fra Montmartre», men som følte sin maskulinitet truet av å gå på kino for å se den. De leter etter den samme hverdagsmagien, men i stedet for skatten bak veggen i leiligheten eller samtalen med en tilfeldig, blind forbipasserende, vil de skrive poetisk om ting de har funnet bak en stein.

I går kom en oppdatering med bilder fra ruiner av et steinbygg i skogen. «En mann bygde seg et hjem. Kanskje hadde han familie. Foran huset hadde han et jorde. Så gikk 100 år.» (67 liker)

Kanskje sier det mest om Medie-Norge, men jeg skylder på Lars Myttings suksess med hverdagsfilosofien i «Hel Ved», for at det siste jeg ble tilbudt fra Tveitereids hånd var en, og jeg siterer: «... historie om makrellfiske utenfor Kragerø en iskald julimorgen».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer