Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lars Petter kan bli TV2-stjerne

Ekssølvgutt Lars Petter Sauge (22) kan bli TV2s nye kjendis. Samtidig advarer kanalens ledelse mot intern misunnelse blant TV2-ansatte som ikke får nyte den statusen som blir TV-kjendisene til del.

I disse dager får alle ansatte i TV2 utlevert den nye PR-strategien i en 20-siders trykksak som slår fast at kanalen skal være «ungdommelig, frisk, nyskapende og modig».

Her får de også ledelsens klare beskjed om ikke å være misunnelige på TV2s programledere, som nyter kjendislivets fordeler.

Stjernenykker

«I befolkningen og i mediene er programlederne stjernene i TV2. Bak enhver vellykket programleder står mange dyktige mennesker som aldri synes på skjermen. Noen er stjerner på skjermen, andre er stjerner i sin avdeling. Vi må stå sammen, uten primadonnanykker eller misunnelse», skriver kanalledelsen til de ansatte i den fargerike brosjyren.

Samtidig har TV2 brukt hele helga til jakten på en ny kjendis og stjerne til kanalen. Flere tusen ungdommer har på et oslohotell vært med på audition til vinterens musikk-konkurranse «Idol». Bare 50 kom seg videre.

Lars Petter Sauge fra Hvitsten var en av dem som kom seg gjennom det første nåløyet til musikkserien, som starter kommende fredag. Målet er å finne en ny norsk musikkstjerne.

Seervalg bestemmer

- Nå er jeg veldig glad, sier en lettet Lars Petter, som har lang musikalsk erfaring fra Sølvguttene. Musikkstudenten håper nå å komme seg videre i de neste rundene.

De fem neste helgene skal seerne velge hvem de synes skal gå videre til sluttrundene, ni direktesendte liveshow. Her skal én og én stemmes ut av «Idol».

Og vinneren får platekontrakt - og kjendisstatus i TV2. Med eller uten misunnelse.

MOT KJENDISSTATUS: En glad Lars Petter Sauge kom seg helskinnet gjennom første auditionrunde til TV2s program «Idol». Klarer han de 22 neste, betyr det attraktiv kjendisstatus og platekontrakt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling