Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lars Vaular og Atle Pettersen sammen for Frelsesarmeen

Disse to artistene har du aldri sett på samme scene før.

STILLER OPP:  Lars Vaular og Atle Pettersen kan du møte på Egertorget onsdag ettermiddag. De opptrer til inntekt for Frelsesarmeen. Foto: Dagbladet
STILLER OPP: Lars Vaular og Atle Pettersen kan du møte på Egertorget onsdag ettermiddag. De opptrer til inntekt for Frelsesarmeen. Foto: Dagbladet Vis mer

Hva har Atle Pettersen og Lars Vaular til felles - bortsett fra at de er artister?

Jo, de deler Julemusikant-scenen på Egertorget onsdag ettermiddag.

På kort varsel Artistdugnaden Julemusikantene på Karl Johan i regi av Frelsesarmeen og Dagbladet har pågått ei uke og sprer glede og god musikk midt i oslogryta.

På kort varsel, mindre enn et døgn, får vi hanket inn enda en artist til en allerede sterk artistsamling.

- Velkommen, Atle Pettersen, danseren, artisten, sangeren og entertaineren som pryder julenummeret av FA-bladet «Krigsropet».

Hektiske år - Jo, takk. Dette har jeg veldig lyst til å være med på. Siden jeg gjør et stort intervju i «Krigsropet», så jeg det er ekstra fint å få være med som julemusikant, sier Pettersen.

Han legger ikke bare ett hektisk år bak seg - men tre, faktisk.

- Ja, jeg var jo med i «X-Factor» i 2010, «Skal vi danse» i 2011 og i år har det vært «Stjernekamp» gjennom hele høsten. Ellers i år har jeg samlet gamlegjengen og startet nytt band.

Røffere i kanten Vi kjenner Atle Pettersen som en jovial svigermorsdrøm, men når han nå samler sine gamle musikere fra hjembyen Skien, framstår han som litt røffere i kantene.

- Jeg har jo bakgrunn som metalrocker, men fullt så hardt blir det ikke. Mer i Foo Fighters og Muse-gata.

Bandet heter The Scheen, faktisk fordi gutta kommer fra Skien og ble samlet på musikklinja der for snart åtte år siden. Bandet har spilt inn et album, som blir gitt ut i februar neste år.

Møt opp på Egertorget klokka 16 og få med dere en akustisk og kassegitarspillende Atle Pettersen og en melodiøs og rappfengende Lars Vaular.

KRIGSROPET: Atle Pettersen pryder forsida på juleutgaven av Frelsesarmé-magasinet.
KRIGSROPET: Atle Pettersen pryder forsida på juleutgaven av Frelsesarmé-magasinet. Vis mer