Lars Vaular sammenlikner Sylvi Listhaug med Margaret Thatcher: - Giftige damer som sier ondskapsfulle ting

Men statsråden får ikke sin egen låt med det første.

AKTUELL: Rapper Lars Vaular er første artist ut når Dagbladet og Oslo Sessions lanserer sitt samarbeid. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
AKTUELL: Rapper Lars Vaular er første artist ut når Dagbladet og Oslo Sessions lanserer sitt samarbeid. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Frp leverer på høyt nivå om dagen. Hver uke kommer det noe merkelig fra dem. Det er som at vi lever i fortiden og ser på gamle nyhetsinnslag fra Thatcher-perioden i England, med giftige damer som sier ondskapsfulle ting. Samtidig går nazister rundt i gatene våre og alt vi har er bare et skuldertrekk, sier artist Lars Vaular (31).

Seks år er gått siden rapperen skapte overskrifter med låta «Kem skjøt Siv Jensen». Kritikken var rettet mot maktspillet mellom media og politikere, men på spørsmålet om Norges kontroversielle innvandrings- og inkluderingsminister, Sylvi Listhaug, snart får sin egen «hyllest» er svaret kontant.

- Jeg skal fokusere på kjærlighet og ikke så mye på namedropping av politikere.

- Mangler bare lappen

Lars Vaular er første artist ut når Dagbladet og Oslo Sessions (se faktaboks) i dag lanserer sitt samarbeid. For å gi et innblikk i hva som bobler under overflaten i norsk musikk, vil det i ukene fram mot sommeren bli servert eksklusive opptredener, konsertopptak og intervjuer med norske kjente og ukjente artister.

Fjoråret var hektisk. En snart ett år gammel giftering tvinnes rundt ringefingeren idet rapartisten, ektemannen og pappaen konkluderer:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer