Lars von Trier går fra «pornofilm» til «episk» tv-serie

- Det vil bli noe du aldri har sett før.

LAGER TV-SERIE: Den danske regissøren Lars von Trier skyr ikke unna kontroverser - noe t-skjorten han bar på Berlinalen tidligere i år tydelig bærer preg av. Nå skal han lage en «episk» tv-serie. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
LAGER TV-SERIE: Den danske regissøren Lars von Trier skyr ikke unna kontroverser - noe t-skjorten han bar på Berlinalen tidligere i år tydelig bærer preg av. Nå skal han lage en «episk» tv-serie. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Lars von Trier er en omdiskutert filmskaper. Allerede på 90-tallet skapte han mye vrede med tv-serier som «Riket», og filmer som «Idiotene» - og det sluttet ikke der.

«Nymphomaniac», hans nyeste - og kritikerroste - film involverte blant annet ekte sex, med skuespillernes hoder digitalt lagt til i etterkant, som ingredienser i en rammefortelling om seksualitet og mørke psyker.

Det hele var så vågalt at filmens trailere ble fjernet fra YouTube, og det måtte lages egne soft- og hardcore-versjoner.

- Episk På den internasjonale filmfestivalen i Venezia i dag ble filmen diskutert, med blant annet skuespiller Stellan Skarsgård, og produsent Louise Vesth. Der ble det røpet at von Triers neste prosjekt vil være «The House that Jack Built», en engelskspråklig miniserie.

- Det vil bli noe du aldri har sett før, sa von Triers faste samarbeidspartner Peter Albæk Jensen i Venezia, ifølge Screen Daily.

- Og du vil aldri få se det igjen. Så hold pusten!

Hvem som skal spille i serien er ennå ikke sikkert, men skuespillergalleriet ble beskrevet som «episk» - og von Trier har jo en egen evne til å samle spennende navn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer