Larsen, Britt Karin

Bibliografi:

  • Duggpunkt ved daggry (roman) 2001
  • Et annet folk (dokumentar) 2001
  • Å finne en skog (dikt) 2000
  • De usynliges by (roman) 1998
  • De som ser etter tegn (roman) 1997
  • Munnen i gresset (roman) 1996
  • Som snøen faller (roman) 1995
  • Reise om høsten (roman) 1994
  • Ormens øye (roman) 1993
  • Alexanders hemmelighet (barn) 1992
  • Ørkenhagen (dikt) 1991
  • En gang var vi som vinden (dokumentar) 1991
  • Det nye havet (barn) 1991
  • I ly for regnet (roman) 1990
  • Ingenting er helt som før (dikt for barn) 1990
  • Hvorfor venter vi her? (dikt) 1986
  • Før stengetid (dikt) 1983
  • Kniven skal du ta vare på (dikt) 1981
  • 5 mg blues (dikt) 1978