Lasse Lindroth flytter til Norge

Den svenske standupkomikeren Lasse Lindroth er ikke bare lei av å være blond. Han er også lei av å være svensk. Etter suksessen på Scene West Victoria i Oslo flytter han hit sammen med sin kone Emma.

- Jeg har den svenske trangsyntheten i halsen. Det er mulig den finnes også her i Norge, men jeg har ikke oppdaget den ennå. Akkurat nå er jeg bare sikker på at jeg er lei av Sverige og at jeg ikke vil jobbe der på en stund, sier Lindroth til Dagbladet.

Nygift og populær

Etter at showet «Lei av å være blond» på Scene West Victoria i Oslo ble så godt mottatt av så vel kritikere som publikum, har han ordnet seg leilighet i byen. Også hans kone Emma, som han giftet seg med for knappe to uker siden og venter barn med i desember, er flyttet til Oslo.

Det er nå lagt ut billetter for hele juli til den populære forestillingen - og det foreligger planer for i alt 58 show bare i Oslo. Til høsten planlegger Lindroth Norgesturné.

- Jeg var ikke fornøyd etter premieren, og hadde ikke trodd at det skulle gå så bra som det gjør. Dette er bare djevlig artig, sier Lindroth.

- Går et steg videre

Lindroth er etter sju år som standupkomiker en mye omtalt mann i Sverige, og han er lei av sitt hjemlands snoking i hans privatliv og manglende respekt for hans arbeid.

- Det føles som om jeg har slått hodet blodig og ikke lenger er motivert for å jobbe i Sverige. I Norge tør jeg å gå et steg videre, sa Lindroth til Expressen etter Oslo-suksessen.

- Det er i Norge jeg utvikler meg, sier Lindroth.

LEI AV Å VÆRE BLOND OG SVENSK: -Jeg har den svenske trangsyntheten i halsen, sier standupkomikeren Lasse Lindroth til Dagbladet.