Lasse Lindroths enke: - Jeg kan ikke få det verre

- Jeg kan ikke få det verre enn jeg har det nå. Det sier enken etter den avdøde stand up-komikeren Lasse Lindroth til Aftonbladet i dag.

- Lasse ga livet mer liv, sier Emma Westerström (26). Det har gått fire dager siden Lasse Lindroth omkom i en bilulykke på vei hjem til Sverige. Stand up-komikeren var i ferd med å skaffe seg et stort navn i Norge. Men søndag formiddag kom han over i feil kjørefelt og kolliderte med en buss.

Bare 26 år gammel.

Til Aftonbladet i dag beskriver Emma sin Lasse som verdens fineste og mest generøse menneske. De to giftet seg i juni og hun er nå gravid i 5. måned.

- Rent fysisk er alt under kontroll, sier Emma.

Lasse så fram til å bli pappa:

- Det er et stort tap både for Lasse og meg at han ikke får være med når barnet blir født, sier Emma.

Fridde raskt

De to traff hverandre i Gøteborg 9. desember i fjor. Han hadde opptrådt. Hun satt med en kompis, som kjente personalet på stedet. Lasse kom bort og satte seg ned. Og det oppstå straks noe helt spesielt mellom dem. Han lurte på om hun ville spise lunsj neste dag. Og allerede fem dager senere fridde Lasse. De forlovet seg ved nyttårstider. I juni giftet de seg.

- Bryllupet var fantastisk. Vi var så glade. Det var den beste dagen i mitt liv, og det tror jeg det var for Lasse også, forteller Emma.

Dødsulykken skjedde klokka 12 søndag. Ved åttetiden på kvelden sto to politimenn utenfor døra.

De kom med dødsbudskapet.

Takker alle

- Det som har hent er det mest forferdelige som kan skje et menneske. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at dette skulle hende oss, sier hun.

- Jeg vil framfor alt takke alle som har tatt kontakt. Noen er redde for å gjøre det i sorgen. Men det kan ikke bli verre. Det verste har allerede hent.

Emma og den nærmeste familien forbereder nå en minnestund. Der skal alle som vil hedre Lasse, få sjansen til å ta et siste farvel med komikeren.

OMKOM: Lasse Lindroth.