Lasse og Firhana leder nr. 19-kampen

Selv om Natalie og Erlends leilighet har fått høyest takst, er det Lasse og Firhanas leilighet som har vært mest populær på visning.

-  Det er god stemning i leiren her. Lasse og Firhana ser positivt på auksjonen, sier mekler Torgeir Bjørn i ReMAX.

Stor forskjell

Han har all grunn til å være fornøyd. Dagen før den store auksjonen hadde Lasse og Firhanas leilighet fått mest oppmerksomhet blant potensielle kjøpere:

16 konkrete interessenter er klarert for finansiering og har registrert seg til budrunden. Hos Bengt og Malcom, og Karin og Jon har fire registrert seg, men hos Natalie og Erlend har bare tre registrert seg.

-  Jeg tror omtalen i media om lav interesse rundt nr. 19 har gjort sitt til at mange har tenkt de kan gjøre et boligkupp, tror Bjørn.

Venter flere kjøpere

Meklerne for de andre deltakerne ser også positivt på auksjonen, selv om de ikke kan vise til tilsvarende interesse for sine objekter.

-  Alt kan skje ved en boligauksjon, sier Natalie og Erlends mekler Sigmund Ruud i Krogsveen AS.

-  Mange venter til det siste før de bestemmer seg for å melde sin interesse. Vi har flere nye mulige kjøpere vi venter å høre fra før auksjonen, sier han.

«LEDER»: Flest interessenter har meldt seg til Lasse og Firhanas leilighet før dagens auksjon av «Nr. 19»-<wbr>leilighetene.