Lat Miss mister krona

Årets Miss Universe har fått sparken. - På grunn av latskap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For første gang i organisasjonens 52 lange historie, har ledelsen sparket Miss Universe, melder nyhetsbyrået Associated Press.

Jusstudenten Oxana Fedorova fra Russland vant kåringen i Puerto Rico i mai, men får ikke fullføre året. I stedet er det kvinnen som kom på andreplass, Justine Pasek fra Panama, som skal bære missekrona de neste åtte månedene.

Hun skal krones på en pressekonferanse i dag.

Før denne pressekonferansen vil ingen i Miss Universe-ledelsen kommentere hvorfor Fedorova mister tittelen.

Årsaken skal imidlertid ifølge Aftonbladet og New York Post være at den russiske 24-åringen er svært så bedagelig anlagt.

Den offisielle årsaken oppgis å være «samarbeidsproblemer», og at hun vegrer seg for å stille opp og utføre misse-pliktene sine, ifølge organisasjonen. Andre sier beint fram at jenta er lat.

- Hun gjør ingenting. Hun er en utrolig skjønnhet - og en utrolig bortskjemt bitch, sier en kilde innen Miss Universe-organisasjonen, ifølge Aftonbladet.

Oxana skal visstnok raskt ha gått lei av missetittelen og de medfølgende oppgavene. Hun tilbringer nå dagene hjemme i Russland, hvor hun etter sigende overrøses med gaver av sin velstående kjæreste.

- Han har tatt hånd om henne siden hun var 16, sier en kilde til New York Post. Misseorganisasjonen frykter at de to er hemmelig gift, noe som i så fall strider mot reglene.   

- Hun har gått opp sju kilo, og vi tror hun er gravid, sier kilden videre.

I et intervju med en russisk tv-kanal i går, sa Fedorova at hun selv valgte å gi fra seg krona. Ifølge misseorganisasjonen fikk hun imidlertid sparken per brev allerede i forrige uke.

Rykter om graviditet

- Jeg visste lite om konkurransen da jeg meldte meg på, og ingen fortalte meg om konsekvensene, sier hun i intervjuet.

Eks-missen sier at hun prioriterer studiene framfor tittelen, og at hun derfor ikke kan fortsette.

Konfrontert med ryktene om at hun er hemmelig gift og gravid, sier Fedorova:

- Jeg vil ha en familie. Det er fantastisk - men fortsatt bare en drøm for meg. Jeg har aldri vært gift og har ingen barn, sier hun.

GJORDE EN MISS? Oxana Fedorova - kåret til universets vakreste kvinne - mister tittelen sin.
KRONES: I dag blir Justine Pasek kåret til Miss Universe - fire måneder etter konkurransen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer