Låta til norske Annie spilles i «Sex and the City 2»

- Nå må jeg nesten gå og se filmen.

FILMMUSIKK: Den norske artisten Annie har fått med discolåten «Songs Remind Me Of You» i storfilmen «Sex and the City 2». 

Foto : Sigurd Fandango
FILMMUSIKK: Den norske artisten Annie har fått med discolåten «Songs Remind Me Of You» i storfilmen «Sex and the City 2». Foto : Sigurd Fandango Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| -Dette er en ære. At de tok med en av mine låter er utrolig kult. Nå må jeg nesten gå å se filmen, sier Anne «Annie» Lilia Berge Strand (32).

Hennes låt «Songs Remind Me Of You» har fått plass i den storslått filmproduksjonen «Sex and the City 2», som har premiere på norske kinoer 4. juni.

 Filmen er en oppfølger av «Sex and the City The Movie», som kom i 2008. Den spilte inn 152 647 000 dollar, og ble sett av 309 140 personer i Norge. Filmen hadde et budsjett på 65 millioner dollar.

Med Alicia KeysIfølge Joakim Haugland i plateselskapet Smalltown Supersound, som Annie ga ut sin nyeste plate på, er den norske popartisten den eneste undergrunnsartisten som har fått plass på den storslåtte filmens lydspor.

- Mange etablerte artister er med, som Alicia Keys og Dido. Jeg vet at flere artister har jobbet aktivt for å få med sin musikk, men vi har ikke gjort noe. Amerikanske filmselskap bruker ofte amerikanske artister, derfor er det ekstra gøy å få denne muligheten. Veldig, veldig morsomt!, forteller en strålende fornøyd Annie.

Superhemmelig23. februar i år fikk Haugland e-post med forespørsel om å bruke en av Annies-låter i en film. Hvilken produksjon det var snakk om, kunne de ikke si noe om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer