Late lærerstudenter

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Alle som har studert, meg selv inkludert, vet at disse tallene ikke er spesielle for lærerstudenter. Det er kun de færreste som sitter på studieplassen og leser hele dagen. Konsekvensene av disse statistikkene dramatiseres veldig. Jeg sier til alle som studerer, ta vare på denne tida, det er virkelig en flott fase i livet, og ikke stress med å haste ut i det etablerte liv.

Mr.MoccaMaster

«Jeg personlig hopper av lærerstudiet nå fordi jeg er misfornøyd med hvordan utdanninga er lagt opp, jeg føler meg ikke kompetent som lærer i dett hele tatt selv om jeg har lest masse og vært på nesten alle forelesningene. Så i mine øyne bør HiO ta på seg sin del av skylda for dårlig utdanning og ikke bare lesse over på oss «late» studenter.

Guddbai HiO

«Huff da, her har vi en igjen som ikke kan ta ansvar. Du har nok ikke talentet som må til for å bli lærer. Skal du inn på en lærerstudium bør du ha karisma, være en glimrende forteller og en strek leder. Har du ikke det, kan du ikke klandre studiet. Velg noe annet, kanskje du skulle bli vaktmester i stedet?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer