Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Late lærerstudenter

«Alle som har studert, meg selv inkludert, vet at disse tallene ikke er spesielle for lærerstudenter. Det er kun de færreste som sitter på studieplassen og leser hele dagen. Konsekvensene av disse statistikkene dramatiseres veldig. Jeg sier til alle som studerer, ta vare på denne tida, det er virkelig en flott fase i livet, og ikke stress med å haste ut i det etablerte liv.

Mr.MoccaMaster

«Jeg personlig hopper av lærerstudiet nå fordi jeg er misfornøyd med hvordan utdanninga er lagt opp, jeg føler meg ikke kompetent som lærer i dett hele tatt selv om jeg har lest masse og vært på nesten alle forelesningene. Så i mine øyne bør HiO ta på seg sin del av skylda for dårlig utdanning og ikke bare lesse over på oss «late» studenter.

Guddbai HiO

«Huff da, her har vi en igjen som ikke kan ta ansvar. Du har nok ikke talentet som må til for å bli lærer. Skal du inn på en lærerstudium bør du ha karisma, være en glimrende forteller og en strek leder. Har du ikke det, kan du ikke klandre studiet. Velg noe annet, kanskje du skulle bli vaktmester i stedet?

Lina

«Jeg går selv på lærerskolen nå, og jeg ser absolutt at der er problemer. Det er undervisning 3 dager i uka, 5 forelesninger, jeg leser alt jeg skal før forelesningene. Dette resulterer likevel i at jeg leser så lite at HiO er klar til å «slå alarm». Jeg er altså blant dem som jobber 20 timer, eller mindre i uka med studiene. Dette er mer en nok til å klare seg godt gjennom studiet (så langt).

Student

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media