Latter for Pakistan

Komikeren Zahid Ali samler Norges humorkjendiser til stort komedieshow. Inntektene skal gå til bygging av barneskole i jordskjelvrammede Pakistan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Dette ville jeg gjøre fordi et slikt show er en utrolig enkelt måte å hjelpe andre på. Bare ved å samle gode venner kan vi bidra til konkrete resultater som en skole, sier Zahid Ali til Dagbladet. I dag er han til stede under mottakelsen for den pakistanske presidenten Pervez Musharraf i Oslo.

200 000 kroner

Et lattershow med landets mest kjente komikere på Café Stenersen mandag 6. februar skal gi inntektene til bygging av en barneskole i Kashmir-området, som ble rammet i jordskjelvkatastrofen i oktober i fjor. Komikerne som stiller sine talenter til disposisjon er Harald Eia, Bård Tufte Johansen, Tom Mathisen, Herodes Falsk, Jon Schau og Adam A. Schjølberg ved siden av Zahid Ali. Han har et mål om å få inn 200 000 kroner på showet. Ali har selv familie og venner i Pakistan, men ingen er direkte rammet av jordskjelvene.

Hjelper landsmenn

-  Jeg sa ja før Ali nådde spørsmålstegnet. Når en så liten innsats kan gi så stor verdigevinst er det utenkelig å ikke hjelpe. Når man hjelper barn hjelper man langsiktig, sier komiker Jon Schau.:

Han mener komikerne her har en unik mulighet til å komme med et budskap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer