Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Latter uten grenser

Over 20 norske kulturpersonligheter står opp til inntekt for ofrene i Afghanistan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Harald Eia, Bård Tufte Johansen, Are Kalvø, Lompelandslaget, Christine Hope, Dagfinn Lyngbø, Espen Beranek Holm, Bjarte Hjelmeland, Johan Golden og Atle Antonsen er noen av deltakerne i humor-gallaen som ledes av Fredrik Skavland og Sara Natasja Melbye. Inntektene fra gallaen 9. desember går uavkortet til Leger Uten Grenser\'s arbeid i Afghanistan. Stand Up-mamma og arrangør, Elina Krantz, fikk ideen da hun leste om organisasjonens arbeid i avisa og hyret humor-kjendisene til å stille gratis.

- Skal innslagene omhandle terroren og krigen, eller blir det tidligere glansnummer på menyen?

- Programmet består i hovedsak av nummer som er vist tidligere. Vi har prøvd å sette sammen et variert program med verbale nummer, sketsjer og musikalske innslag. Noen av innslagene kommenterer likevel det som har skjedd: Lompelandslaget har en søt liten sang om bin Laden, og Golden og Antonsen skal kommentere verdenssituasjonen. Jeg vil presisere dette er bare betraktninger rundt temaet, vi tuller ikke med selve katastrofen, forklarer Elina Krantz.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!