Latterlig turné langs norskekysten

Fra onsdag får kystfolket anledning til å trimme lattermusklene. Fire unge komikere kommer kanskje til et farvann nær deg!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lisa Tønne (23), Edward Schultheiss (25), Jon Henrik Støme (22) og Geir Ove Ovesen (27) er Standup-Norges utvalgte. Sammen skal de svømme i latterbølger langs Norges kyst i en måned, fra Namsos til Oslo.

Rock'n'roll

Tekstene finpusses ettersom avreisedatoen nærmer seg, og nervene er foreløpig noenlunde under kontroll. Alle fire er klissent enige om at de liker hverandre veldig godt, og at de gleder seg til å turnere sammen. De tror rett og slett at det blir morsomt.

- Standup er komikkens rock'n'roll, så vi skal oppføre oss som rockestjerner og knuse hotellrom underveis, fniser Jon Henrik henrykt. Han debuterte på scenen med sin selvsikre og kule stil i oktober, og er svært smigret over å være blant de utvalgte.

Edward er etter sigende snålingen i gruppa, med sitt noe kompliserte syn på verden. Selv beskriver han humoren sin som barnslig og kynisk, ja, hysterisk, faktisk. Han har tv-bakgrunn fra komiserien «Fantastiske foreldre» på TV2.

Juksepakkis

Lisa har bakgrunn fra teater, revy og dans, og har blant annet vært med i reiseprogrammet «Tur/retur» på TVNorge. Hun er selverklært juksepakkis og skaptrønder, og harselerer friskt med fordommer. Publikum sitter som spikret når hun forteller om auditioner til roller som Pippi Langstrømpe eller som seterjente. Litt nervøs er hun for å være morsom i Trondheim, der hun risikerer å se gamle klassekamerater blant publikum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer