Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Låvedans!

Jenny Lewis var perfekt på Roskildes siste dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KONSERT: ROSKILDE (Dagbladet): Det er ikke mange damer som kan ta på seg gullkjole uten å se ut som Dolly Duck på en dårlig dag.

Men på Roskilde i går klarte både Rilo Kiley-frontkvinne Jenny Lewis og de gjennomsynkroniserte Watson-tvillingene å se ut som om de var The Supremes anno sekstitallet.

Og det var ikke bare kjolene som glitret. Med sin countryfolkindie og klingende vokal skapte Jenny laidback låvedansstemning i søndagssola.

De småstøvete storbylåtene ble akkompagnert av tørr humor, allklapp og Watson-jentenes nydelige gospelkoring. Perfekt på Roskildes siste dag.

GLITRET: Med sin countryfolkindie og klingende vokal skapte Jenny laidback låvedansstemning i søndagssola, skriver Dagbladets anmelder.
GLITRET: Med sin countryfolkindie og klingende vokal skapte Jenny laidback låvedansstemning i søndagssola, skriver Dagbladets anmelder. Vis mer