Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Endelig ble vi en god frimurer med dette fantastiske navnet:

Lavt lysende Satiriske begredelige halvbroder

Og, vi som vokste opp med gærninger tåler ikke en Olemicmark.

KLARE TIL Å MØTE GUTTENE: I mange år har vi forsøkt å bli medlem av frimurerlosjen, men det har ikke skjedd før nu og da gleder vi oss til å pynte oss opp fra topp til tå i kjole og hvvtt og i dette her. Sa De hurra? Javel. Foto: Nina Hansen.
KLARE TIL Å MØTE GUTTENE: I mange år har vi forsøkt å bli medlem av frimurerlosjen, men det har ikke skjedd før nu og da gleder vi oss til å pynte oss opp fra topp til tå i kjole og hvvtt og i dette her. Sa De hurra? Javel. Foto: Nina Hansen. Vis mer
Meninger
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hva skulle denne journalist, hvis frimurernavn er «Lavt lysende Satiriske begredelig halvbroder», gjort uten nettet? Jo, vi ville forsøkt å suge saker og ting ut fra eget fuglebryst, men det hadde ikke vært noe å skrive hjem om. Vi skal ei heller bedrive mer harselas med vårt konservative forbilde, «Høyt lysende Salomos betrodde broder», ettersom det er tøffe tak når du beveger deg ut i Donald Duck og ikke minst, Onkel Skrues verden, der vi som har levd en stund husker en fantasillion som er beskrivelsen av et vanvittig, stort fiktiv beløp.

Vi som også har indianernavnet «Sittende Frys» (fra en tur til London 1985 der vi satt på pub litt for lenge) må også være rause nok til å skrive hva pressesjef i Human-Etisk Forbund, Jens Brun Pedersen, nylig og nydelig nok satte som indianernavn (beklager uttrykket) på en tilfeldig valgt norsk stortingspresident, Løpende Utgifter. Årets beste for oss som ikke har sluttet å viske ugh.

Vi må også legge til, ikke for egen regning, ettersom vi nylig har kjøpt det som min svoger blant annet kaller for rekkeviddeangst aka en elbil (nei, ikke Tesla, gudene forby), at den mye omtalte budsjettsprekken har sine mange forløpere her til lands. Det er nemlig ikke første, og garantert ikke siste, gangen vi blir vitne til økonomiske skandaler. Det er vel fortsatt noen lesere som husker «en mong», en slags slangvaluta kan vi vel si etter at utbyggingen av Mongstad-raffineriet gikk over alle støvleskaft og der en mong tilsvarer omtrent de 6 milliardene i kostnadsoverskridelser.

I disse Bitcoin-tider – takke meg til reisesjekker – kan vi også nevne «en lødd» som henspilte på DnC sitt underskudd i 1988 der sjefen het Leif Terje Løddesøl. I Dagbladet, hvis frimurernavn er «Fuck U Resettbroder fra Politisk Korrekte Søster» sier vi snørrogførti håpende at sprekken ikke vil avstedkomme «En børr», BitcOle eller Micmark. Vi som vokste opp med gærninger om utenlandsk valuta, tåle ikke slikt. Da blir vi vippende med stolen, snakkende med thommestokken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!