Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

lawlig blond

HVORFOR VI LIKER Sienna Miller? spør den britiske nettsiden AskMen.com. «Hun er et levende bevis på at britiske kvinners skjønnhet er sterkt undervurdert. Men det aller beste med henne er at når vi nå sier It\'s Miller Time , kan vi kombinere våre to lidenskaper: Øl og damer.»

DET ER FLERE enn britiske ølmager som har lagt sin elsk på stjerneskuddet Sienna. Skuespiller Jude Law, først og fremst. Kjekkasen forlot kone og tre barn til fordel for den blonde skjønnheten som er født i New York og oppvokst i London. Jude og Siennas offisielle fanklubb har foreløpig 150 medlemmer, men er i stadig vekst. «This fanlisting gathers together all fans of the relationship between actors Jude Law and Sienna Miller,» står det på hjemmesiden. Nå får webvennene enda mer å skrive om, for Jude skal ha fridd også. Sienna er imidlertid ikke overlykkelig over all oppmerksomheten.

-  For å være helt ærlig, er jeg ikke så veldig glad for det, sier hun.

-  Det gjør meg ukomfortabel fordi den ikke er resultatet av en film jeg har laget, men av forholdet jeg er i. Hvis det var jobbrelatert, hadde jeg følt det mer rettferdiggjort. Så jeg klarer nesten ikke å vente til filmen kommer.

HVIS DET SKULLE være noen tvil, så er Sienna skuespiller. Men det er ikke det hun har fått mest oppmerksomhet for så langt. 2004 var nemlig året da hun dytta Kate Moss av motetronen og uoffisielt fikk tittelen «dronningen av bohemstilen». Den siste tida har det vært umulig å bla gjennom ELLE uten å bli ftra med Sienna Miller-referanser.

-  Jeg elsker klær. Men jeg er ikke spesielt opptatt av mote . Jeg vet hva jeg vil ha på meg, jeg er jente og jeg er glad i å shoppe. Men jeg liker ikke å se for glamorøs ut. Jeg er litt shabby, sier Sienna.

Shabby chic , altså. Men det var dette med skuespillerkarrieren. Sienna har tidligere spilt i et off Broadway-stykke og et par tv-show, men «Alfie», som har premiere på norske kinoer i kveld, er hennes første store spillefilm. Det var under denne innspillinga hun traff Jude. Og det var under denne innspillinga hun mista puppene sine.

-  Jeg gikk ned i vekt mens jeg filma. Puppene mine er forsvunnet, fortalte Miller et britisk magasin i etterkant.

-  Jeg tror det var spenninga, adrenalinet og stresset. Normalt er jeg ikke så tynn, for jeg spiser som en gris, men kiloene har bare rast av meg. Jeg vil ha pupper og rumpe!

PÅ OPPFORDRING FRA Jude Laws erkebritiske rollefigur Alfred «Alfie» Elkins, som helst ser at Sienna Miller ikke bruker hans rosa yndlingsskjorte når hun maler om leiligheten han bor i, viser hun sine ikke-eksisterende pupper i filmen.

-  Jeg syntes ikke det fysiske var så vanskelig, fordi jeg mente det var relevant for karakteren. Vi snakka om det på forhånd, og jeg hadde muligheten til å la være å gjøre det hvis jeg ikke følte meg komfortabel, sier hun.

I og med at hovedrolleinnehaver og motspiller Jude Law fortsatt er sengevarmeren hennes, kan det virke som om det der gikk helt greit. Og han er nok en bedre mann enn karakteren i nyinnspillinga av 60-tallsfilmen. For Sienna har fått nok av menn som Alfie, menn som flørter, lyver og bedrar seg gjennom livet, snakker om «commitment issues» som om det var testikkelkreft, og forlater kvinner fordi de «ikke har nok av alle de overfladiske tingene som virkelig teller».

-  Jeg har møtt mange av dem, men jeg har ikke tilbrakt mye tid med dem. Jeg har en god radar. Menn gjør sånn: Treat\'em mean, keep\'em keen .

Hun ler.

-  Det er sant, jeg tror det er en sånn syk ting en del kvinner har, at de blir tiltrukket av menn som ikke behandler dem bra. Spesielt når du er yngre. Jeg husker at jeg gikk ut med noen skikkelige drittsekker når jeg var tenåring. Men jeg lærte jo etterhvert.

Bortsett fra at hun nå luker ut drittsekkene, hevder Sienna at hun ikke har så høye krav til menn.

-  Jeg er ikke spesielt kresen. Det er nok med en snill fyr som får meg til å le, sier hun, og skjønner fort at det ikke er et veldig originalt utsagn.

-  Men det er sant! Hvis du kan sitte der og tisse på deg av latter med noen, er det ingenting i verden som er bedre.

I APRIL KAN du igjen se en lettkledd Sienna i filmen «Layer Cake». Hun er nylig ferdig med innspillinga av det historiske eposet om Casanova i Venezia, denne gang med korsettet trygt på i alle scenene. Dessuten er «Factory Girl», filmen der hun skal spille Andy Warhols venninne Edie Sedgwick, under arbeid. I mellomtida får du lese om Sienna i neste utgave av kvinnebladet du leser.

It\'s Miller Time.

Kilde: Intervju med Sienna Miller gjort av filmbyrået.

Les anmeldelsenav «Alfie»

KJÆRLIGHET PÅ JOBB: Det nye mote ikonet Sienna Miller spiller forføreriske Nikki i filmen «Alfie», som har premiere i kveld. Under innspillinga forførte hun hovedrolleinnehaver Jude Law. Og nå skal de pokker meg gifte seg.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media