Lawrence saksøkt

Søksmålet kommer etter en diskusjon om en Playboy-fest.

(Dagbladet.no): Jennifer Palmer saksøker den kjente skuespilleren for mer enn 25 000 dollar ((rundt 175 000 kroner), skriver Associated Press. Hun hevder at Martin Lawrence slo henne i ansiktet og vil ha erstatning for angrepet. Lawrences pressetalsmann, Arnold Robinson, svarer med at det er finansielle motiver bak anklagene.

Martin Lawrence er mest kjent fra suksesser som «Bad Boys»-filmene og Blue Streak. Palmer hevder at hun fortalte Lawrence om en fest i Playboy-huset. Lawrence skal ha svart med å veive vilt med armene og mumlet slik at man kunne tro han beruset samtidig som han hadde stygg munnbruk.

Når han hørte at Palmer fortalte dette til venner, skal han konfrontert henne på en truende måte. Palmer skal ha prøvd å skyve henne vekk, og hevder da at Lawrence slo henne.

Advokatene til den saksøkte skuespilleren har en annen historie. Ifølge vitner de har snakket med skal en «beruset og desorientert person skal uprovosert fornærmetog fysisk angrepet Lawrence, og at Lawrence da forståelig nok beskyttet seg.

Høring i saken er 7. juni.

BAD:</B> Martin Lawrence (foran) og Will Smith har gjort stor suksess som rappkjeftede politimenn i «Bad Boys»-filmene.