Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Fra deres utenriksmedarbeider i Calvados:

Le Penis er vår framtid mot den nye tid som truer oss fra alle kanter

Sober analyse om det franske valget av feil president

NEST STOPP: Innenfor populistiske kretser jobbes det nå med å forlate Moder Jord for å finne trøst, penger og hvite vidder i helt andre solsystemer. Her et fotografi som kan være tatt av det første ruteflyet til Planet Le Penis. Foto: Tom Stalsberg
NEST STOPP: Innenfor populistiske kretser jobbes det nå med å forlate Moder Jord for å finne trøst, penger og hvite vidder i helt andre solsystemer. Her et fotografi som kan være tatt av det første ruteflyet til Planet Le Penis. Foto: Tom Stalsberg Vis mer
Meninger
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

CALVADOS after dark (Dagbladet): Fra deres pent kledde utenriksmedarbeider, en tedrikker av rang, har vi mottatt følgende solide analyse etter presidentvalget hos de helvetes franskmenna. Medarbeideren, som har sendt oss praktfulle bokstaver (hennes egne ord) pakket inn i silke og korssting, er deltidsansatt i tenkeplagetanken Nedre Fagerborg Franske Åpning og Klamydia Compagnie Française (FÅOKCF).

Ellers er hun frilanstenker, frilansmor, frilansbunadsaktivist, frilansvinbonde og frislansforlovet med en bedreviter fra Gare Dø Vestkanten. Han som ofte går utkledd som en skygge av seg selv og som er styremedlem i Det Norske Selskab av Alle Verdens Fasitsvar. Etter det vi erfarer er FÅOKCF søstertenkebaren til hele nasjonens hovedhjerne, Civita, tenkesmien som tenker så det knaker på seg og sine nære venner, og som ellers børster støv av gamle tanker om igjen.

Utenriksmedarbeideren skriver: Min tristesse av aftentanker går til alle dere norske motstandsmenn - og diverse kvinner som ønsket å heise le drapeau tricolore og la det vaie og svaie inn i seiersnatta, men Mon'Amie, Le Pen – mot alle mine odds – tapte det onde presidentvalget.

Men, fortvil ikke. Hun vil reise seg igjen som en byste av mot og hårsårhet. EU har ikke sett det siste av vakre Le Pen. Jeg vet, fordi jeg har ganske mange noble franskmenn fra Pomerol liggende i min kjeller, at den grunne og grådige populismen vil seire, ja, jeg hører stønnene fra de mørkeste kroker. Ja, dere blir hånet. Ja, dere blir uglesett (ikke av alle ugler vel å merke), men i fedrelandet er det jo flere politikere som har meget Le Pen i seg. Jeg kan nevne Le Penis, alle dere vet hvem han er. Ta vare på ham og hunden, Le Vovet Vovsen.

Og, vår fremste: Listhaug, lederstjernen av et nordlys som snart vil skinne over vår ariske, unnskyld, arktiske halvkule, er vår nye Le Kulepenn. Beklager ordspillet, men også høyresiden må DA FÅ LOV TIL Å BEDRIVE HUMOR. DET KAN IKKE BARE VÆRE DE STINKENDE SOSIALISTFJOLSENE, de som ikke ser skjønnheten i 230 m² på Lyngør og ekstrem russefeiring, som har enerett smil & styrtrikhet for loven.

KANDIDAT: Den populistiske og nasjonalistiske Marine Le Pen (48) skal kjempe mot Emmanuel Macron om å bli Frankrikes neste president. Lederen for det franske politiske partiet Front national. Men hvem er egentlig Marine Le Pen? Video: CNN Vis mer