Leder «sex-gjengen»

Leonardo DiCaprio har forlatt filmjobbingen til fordel for en litt mer inntektsbringende fritidssyssel: å sjekke damer sammen med resten av «sex-gjengen».

Det blir ingen nye filmer med Titanic-stjernen i den nærmeste framtid. Leonardo DiCaprio har valgt å følge i fordums helter som Frank Sinatra og Rob Lowes fotspor. Piker, vin og eventuelt sang, i store mengder. DiCaprio leder den såkalte «Pussy Pack» bestående av fotomodeller og b-kjendiser.Fenomenet er ikke ukjent, Frank Sinatras «Rat Pack» og Rob Lowes «Brat Pack» har tidligere gjort amerikanske nattklubber utrygge. Navnet på DiCaprios gjeng er imidlertid umulig å publisere i norsk oversettelse.

Hormonbombe

Ifølge avisa New York Magazine har Leonardo alt annet enn skuespill i tankene akkurat nå.

- Neste film kommer i andre rekke for Leonardo. Det eneste som står i hodet på ham er å sjekke så mange damer som mulig, sier ett av de mannlige medlemmene av gjengen.

I boka «The Leonardo DiCaprio album» skriver stjernen selv:
- Når du er i min alder er hormonene helt ville. Du har ikke mye annet i tankene enn sex.

Shirley McLaine hadde oppgaven som kvinnelig alibi da Sinatra og resten av «Rat Pack» herjet som verst. Leonardo DiCaprios motstykke er Sara Gilbert, kjent fra komiserien «Roseanne».

Natteliv

Ifølge New York Magazine er det New Yorks mest fasjonable nattklubber «sex-gjengen» frekventerer. VIP-klubber som Moomba, Chaos, Veruka NV og Bubble Lounge får stadig vekk besøk av gjengen. DiCaprio har i den siste tiden (blant annet) vært sett med Kate Moss, Naomi Campbell, Vanessa Haydon, Kristin Zang, Cecilia Olsson, Karen Butler, Alyssa Sourovava, Amber Valetta, Alicia Silverstone.....

Det blir lite filmjobbing av sånt.

HORMONTRØBBEL? DiCaprio leder den såkalte «Pussy Pack» bestående av fotomodeller og b-kjendiser.