Leder «sex-gjengen»

Leonardo DiCaprio har forlatt filmjobbingen til fordel for en litt mer inntektsbringende fritidssyssel: å sjekke damer sammen med resten av «sex-gjengen».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det blir ingen nye filmer med Titanic-stjernen i den nærmeste framtid. Leonardo DiCaprio har valgt å følge i fordums helter som Frank Sinatra og Rob Lowes fotspor. Piker, vin og eventuelt sang, i store mengder. DiCaprio leder den såkalte «Pussy Pack» bestående av fotomodeller og b-kjendiser.Fenomenet er ikke ukjent, Frank Sinatras «Rat Pack» og Rob Lowes «Brat Pack» har tidligere gjort amerikanske nattklubber utrygge. Navnet på DiCaprios gjeng er imidlertid umulig å publisere i norsk oversettelse.

Hormonbombe

Ifølge avisa New York Magazine har Leonardo alt annet enn skuespill i tankene akkurat nå.

- Neste film kommer i andre rekke for Leonardo. Det eneste som står i hodet på ham er å sjekke så mange damer som mulig, sier ett av de mannlige medlemmene av gjengen.

I boka «The Leonardo DiCaprio album» skriver stjernen selv:- Når du er i min alder er hormonene helt ville. Du har ikke mye annet i tankene enn sex.

Shirley McLaine hadde oppgaven som kvinnelig alibi da Sinatra og resten av «Rat Pack» herjet som verst. Leonardo DiCaprios motstykke er Sara Gilbert, kjent fra komiserien «Roseanne».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer