Ledig Carola blinket til gutta

Carola blinket LEDIG med lysende bokstaver under den svenske Melodi Grand Prix-finalen i går.

Hintet var ikke til å ta feil av, ledig betyr nemlig det samme på svensk som på norsk. Dermed fikk sannsynligvis Carolas fraseparerte mann, Runar Søgaard, kaffen i vrangstrupen dersom han så på Svensk TV2 i går kveld.

- Det er ikke lett å være ydmyk når man kommer sist, sa Carola, som øyeblikket etter ble overdøvet av applaus.

Mer sa hun ikke om den saken, men fortsatte sin presentasjon som om ingenting hadde skjedd, mens bokstavene LEDIG blinket til kamera.

Kontaktannonse

Carola var invitert til å presentere kveldens siste låt under svenskenes Grand Prix-finale, og allerede på torsdagens generalprøve røpet sangeren at hun hadde litt andre planer enn manuskriptet tilsa.

Der spøkte hun nemlig om en kontaktannonse som hun skulle ha rykket inn.

- Kontaktannonsen var min egen idé, det står ikke i manus. Man må kunne ha den distansen til det som har skjedd. Jeg har faktisk også noe annet på gang til i kveld. Kanskje, jeg får se om jeg får det til, sa Carola til Expressen dagen før finalen.

Hun fikk det til, og nå bør hele Sverige ha fått med seg at Carola er singel.

Sexy

Etter at spekulasjonene har gått lenge om at ekteskapet mellom den svenske sangeren og den norske predikanten skulle være over, gikk Carola nylig ut og bekreftet at paret er separert.

I går framsto hun som ny og sexy med høyt glitrende hår, svarte piratbukser, kumønstrete jakke, indianersmykke og altså siste nytt på T-skjortefronten.

  • Roger Pontare vant finalen overlegent med melodien «När vindarna viskar mitt namn».

gro.rognmo@dagbladet.no

KLAR MELDING: Budskapet stod i blinkende bokstaver på Carolas bryst: det er slutt med Runar.