Legen Mads Gilbert redder liv i Gaza

«Mads Gilbert har i alle år opptrådt som en klovn (og nyttig idiot), og har like stor kredibilitet som Pol Pot.

Wally

«Men nå synes jeg det begynner å bli vel mye «person» og store ord fra Norges mest narsissistiske lege. Husk at de er der med millionlønn samt at det nok vil håves inn millioner i ettertid på boksalg og foredragsvirksomhet. Synd at dere journalister faller for dette dag ut og dag inn. Dette er en kompleks konflikt med mange sider som vi lesere fortjener å få belyst.

UNNi«Ærlig talt, det som virkelig blir patetisk er at du kritiserer leger som gjør en helt fantastisk innsats, redder flere liv enn du noen gang kommer til å kjenne. Dette gjør de med egne liv som innsats og mangel på utstyr, og de jobber nesten døgnet rundt.

NN«Selvfølgelig vasser du i blod og død! Det gjør enhver operasjonslege på Haukeland også. Krig er krig. La oss få en nøytral og objektiv observatør som kan rapportere fakta fra et saklig ståsted. Hold deg på sykehuset du. Hvordan du har tid til å rapportere til Dagbladet når du har så mye jobb, skjønner jeg ikke.

E«Hvorfor er det så mange intellektuelt underutviklete folk i Norge, som ikke klarer å se en sak fra flere vinkler? Jødene har terrorisert palestinerne akkurat like mye som palestinerne har terrorisert jødene.

Zanthius