- «Legg dette i safen», sa Rolv - og konvolutten har ligget i safen helt til nå.

Venn hadde sangvalg til bisettelsen.

VALGTE SANG FOR LENGE SIDEN: Sven-Bertil Taube framførte sangen "Sov på min arm" i kirken. Dette sangvalget skal ha stått både i boka "Livet er ikke bare en lek, men også en dans på roser" og i en konvolutt som har ligget i safen i 21 år. Foto: Scanpix.
VALGTE SANG FOR LENGE SIDEN: Sven-Bertil Taube framførte sangen "Sov på min arm" i kirken. Dette sangvalget skal ha stått både i boka "Livet er ikke bare en lek, men også en dans på roser" og i en konvolutt som har ligget i safen i 21 år. Foto: Scanpix.Vis mer

(Dagbladet:) I dag bisettes Rolv Wesenlund.

Dagbladet skrev i dag at den folkekjære humoristen beskrev sine ønsker for sin begravelse allerede i boka «Livet er ikke bare en lek, det er også en dans på roser» fra 1982.

Taube sang i kirken Der står det blant annet at han ønsket salmen «Herre Gud, ditt dyre navn og ære» og Evert Taube-sangen «Nocturne: Sov på min arm».

Begge disse ble spilt i begravelsen, sistnevnte framført av Wesenlunds venn gjennom mange år, Sven-Bertil Taube.

Fikk konvolutt
På vei inn til begravelsen fortalte Rolv Wesenlunds venn og forretningspartner gjennom 40 år, Bjørn Nærvik, til Dagbladet at han har hatt ønskene liggende i safen i mange år.

- I 1992 - altså for 21 år siden - fikk jeg en konvolutt fra Rolv der han hadde nedtegnet hva han ønsket seg av sanger og salmer i sin egen begravelse. «Legg dette i safen», sa Rolv - og konvolutten har ligget i safen helt til nå, sa han til Dagbladet.

Dagbladet sender begravelsen direkte her.

Mange til stede En rekke kjente kulturprofiler vil være til stede for å ta siste avskjed med Wesenlund i dag. Blant andre kommer kulturminister Hadia Tajik og kronprins Haakon. Elsa Lystad, Guri Schanke, Fredrik Skavlan og Jonas Gahr Støre er også blant de oppmøtte i Frogner kirke i dag.