LEGG NED BÅDE PELSDYRNÆRINGEN OG POT: Hvis vi nordmenn startet dagen med en joint så ville vi bli gode skatteytere og sørge for skeive arbeidsplasser både her og der. Foto: NTB Scanpix.
LEGG NED BÅDE PELSDYRNÆRINGEN OG POT: Hvis vi nordmenn startet dagen med en joint så ville vi bli gode skatteytere og sørge for skeive arbeidsplasser både her og der. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Cannabis er helt klart den nye olja, look to AMERICA:

Legg ned pelsdyrnæring: start opp med å dyrke en rev eller to

Og tenk hvor steingode lederne til Hegnar hadde blitt hvis han tok seg en velfortjent blås ved tastaturet da De.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Aftenposten på side 1: Nå jobber tre ganger flere med cannabis enn kull i USA og avisa (avisen for våre vestkantlesere med Aftenposten på døren) forteller videre at antallet cannabisbrukere stiger raskt over hele verden og at inntektene renner inn og at det i Nord-Amerika spås at industriens inntekter vil øke fra 79 milliarder norske kroner til 403 milliarder de neste ti årene.

Det skal også være seg slik at investorer og politikere gnier seg i hendene. Vi skal ikke si fri inhalering av cannabis i Norge, men vi tror – spesielt i disse akevittider – at det å lempe litt på de meget strenge reglene kunne gjort seg godt både økonomisk, sosialt og medisinsk. Ja, vi mener faktisk det burde vært lov å røyke marihuana i tettbebygde strøk, i 50-soner og for dem som betaler skatten med glede.

Og, tenk om de mange dobbeltmoralistene i norske partier hadde skjønt at en tjall er den nye olja og at det her ligger mer skattepenger i tåkeheimen enn hos oppdrettere av skit & laks og at lovlig salg også ville skape mange nye arbeidsplasser.

Tenk folkens: Legge ned pelsnæringen og erstattet den med en rev eller to tusen? Få cannabisselskaper, som i Canada og USA, inn på børsen slikt at Dagens Næringsliv oppretter sidene HØY KURS og Etter Børst, redaktør Eskil Engdal og denne skribent.

Vi ville også kunne fått oppleve en praktfull eple – og cannabisblomstring i Hardanger. VM i skrei i Svolvær samtidig med VM i skeeev i Reine. KrF ville også hatt en oppslutning på rundt 45 prosent med sine nye bønner på møtene.

På sosiale medier ville vi alle brukt #hasjtagg. Og ikke minst: Hvis redaktør Trygve Hegnar hadde tatt seg en velfortjent blås, og samtidig tjent store penger på en joint venture, så ville kanskje hans ledere i Finansavisen blitt litt mindre steingale enn det de er nå.

Reklame: Cannabis for eliten og cannabis for stor. Vi i Dagbladet kunne dratt fram, «Alltid foran», i revidert utgave under jubileumsåret 2019 med en tekst som går slik: Alltid for-ha-ha-ha-ha-an.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer