Legger ned i Norge

Generalforsamlingen i Global Money Games har bestemt å avvikle selskapet i Norge, for å stifte nytt morselskap for spillet Global Stock Games i utlandet. Da kommer det omstridte spillet utenfor norske myndigheters rekkevidde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I løpet av to til tre måneder skal det nye morselskapet være etablert et sted i utlandet. Hvilket «utland» det blir snakk om tok ikke generalforsamlingen stilling til, for ifølge styreformann Pål Atle Skjervengen må morselskapet etableres i et land som muliggjør at man kan holde generalforsamlingen i Norge.

- Cayman Islands er nok utelukket, fastslo Skjervengen tørt.

Mest trolig blir det i Sveits eller Gibraltar morselskapet til det internettbaserte børsspillet Global Stock Games skal etableres, siden selskapet allerede er registrert med andre aksjeselskaper i disse landene.

For å gjennomføre etablering i utlandet må dagens aksjonærer yte et lån til selskapet. Fem millioner kroner trengs, og aksjonærene loves «godt over markedsrente».

- Det er ingen hallelujastemning blant aksjonærene. Ingen antydning til aggressivitet eller depresjon, heller.

Aksjonærene ser vekstpotensialet i spillmarkedet på Internett.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer