Legger ned «Krisemøte»

Kristopher Schau og Kyrre Holm Johannessen legger ned podkasten «Krisemøte». Siste episode er allerede spilt inn.

LEGGER NED: Podkasten «Krisemøte» legger ned. Programlederne Kristopher Schau og Kyrre Holm Johannessen oppgir lave inntekter som årsaken til at de bryter opp. Foto: Krisemøte
LEGGER NED: Podkasten «Krisemøte» legger ned. Programlederne Kristopher Schau og Kyrre Holm Johannessen oppgir lave inntekter som årsaken til at de bryter opp. Foto: Krisemøte Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Podkasten «Krisemøte» med Kristopher Schau og Kyrre Holm Johannessen er historie. Det varsler de selv i et innlegg publisert på podkastens Facebook-side.

- Kjære lyttere, venner, raringer. Vi må med sorg meddele dere at podkasten «Krisemøte», som vi kjenner den, er over. Den kommende episoden er også den siste, skriver de i innlegget som ble publisert søndag kveld.

- Lave inntekter

«Krisemøte» har vært en ukentlig podkast av og med Kristopher Schau og Kyrre Holm Johannessen. Ifølge podkastens beskrivelse handler den om to menn i 40-åra og deres kamp mot klokka: «Utrustet med pulsarmbånd, nysgjerrighet og utadvendt selvopptatthet, er Kyrre og Kristopher klare for å oppsummere livet på vei nedover, uke for uke».

Det er totalt gitt ut 215 episoder av «Krisemøte». Sammen med siste episode, som kom 19. juli, sto følgende beskjed: «Takk til alle våre lyttere <3».

Programlederparet oppgir lave inntekter som årsak til at de nå legger inn årene.

Selv viser Schau til at han prioriterer det andre podcastprosjektet sitt, «Rekommandert», og rockebandet «The Dogs».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer