Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Legger ned splitter ny TVNorge-serie

«Southland» ble brutalt drept.

KORTVARIG MORO: «Southland» legges ned av amerikanske NBC - halvannen uke siden premieren på TVNorge. FOTO: TVNORGE
KORTVARIG MORO: «Southland» legges ned av amerikanske NBC - halvannen uke siden premieren på TVNorge. FOTO: TVNORGE Vis mer

||| (Dagbladet.no): - TVNorge har profilert seg som kanalen for de store og evigvarende krimserier, skrev vi da «Southland» hadde premiere på TVNorge for drøyt halvannen uke siden.

Men evigvarende ble ikke «Southland». Langt i fra.

I går bestemte NBC seg for å kansellere serien, skriver Hollywood Reporter.

Dropper nye episoder
«Southland» fikk terningkast fem av Dagbladets anmelder:

- En forfriskende tur bort fra formelkrim og inn i den brutale realismen vi kjenner fra serier som «The Shield» og andre «håndholdte» fortellinger fra virkeligheten, skrev Mikael Godø.

Sesong én er ferdigsendt i USA, og sesong to skulle etter planen ha begynt i høst.

NBC har ifølge Hollywood Reporter ønsket å satse på serien, men anså de nye episodene for å være for mørke og skitne for beste sendetid.

Det er usikkert om de nye episodene nå blir sendt på amerikansk tv i det hele tatt.

Vurderer salg
«Southland»s skjebne er ikke unik, og norske tv-kanaler har stadig et dilemma i forhold til å være kjapt ute med serier etter at de er vist på tv i USA, samtidig som de gjerne ønsker å være sikre på at seriene ikke blir tatt av plakaten.

Hollywood Reporter skriver at NBC har slitt stort med seertallene på manusbaserte serier denne høsten. Nykommerne «Trauma» og «Mercy» har vært skuffelser, mens seertallene til gjengangere som «Heroes» har falt til bunns.

Har du rukket å bli fan av «Southland» allerede, er ikke alt håp ute for en fortsettelse.

NBC vurderer nemlig å selge den til en kabelkanal, som HBO eller Showtime.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling