Legger ned svenske Se og Hør

Avviser sammenheng med den danske Se og Hør-skandalen.

UKEBLAD: Den svenske versjonen av Se og Hør blir lagt ned, og erstattes av det tidligere kjendisbladet «Hänt i Veckan». Bladet på bildet er den danske versjonen av bladet, som har vært i hardt vær den siste tida. Foto: NTB Scanpix
UKEBLAD: Den svenske versjonen av Se og Hør blir lagt ned, og erstattes av det tidligere kjendisbladet «Hänt i Veckan». Bladet på bildet er den danske versjonen av bladet, som har vært i hardt vær den siste tida. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mediekonsernet Aller legger ned den svenske versjonen av ukebladet Se og Hør.

Det melder den svenske medienettsiden Resumé.

Erstattes av annet blad For å erstatte Se og Hør skal det tidligere kjendisbladet «Hänt i Veckan» gjeninnføres.

- Vi velger å lage et helt nytt konsept. Kjendisblader i dag er nesten bare konsentrert om kjappe historier. Nå vil vi utvikle magasinene med fordypende nyheter, lengre lesning og intervjuer. Selv om man liker kjappe kjendisnyheter, så vil man også få fordypning og bredde, sier sjefredaktør Bo Liljeberg til nettstedet.

Avviser sammenheng med dansk skandale I vår ble det avdekket en stor skandale i den danske utgaven av Se og Hør, etter at en tidligere journalist i bladet hevdet at flere kjendiser var blitt overvåket ulovlig.

Liljeberg avviser derimot at nedleggelsen har noe med den danske skandalen å gjøre.

- Virkelig ikke. Jeg begynte å jobbe med dette i februar, og to uker etter det hadde vi det klart for oss hva vi ville gjøre. Lenge etterpå kom historien i Danmark. Vi har bare navnet og eierne sammen, sier han til Resumé. Dagbladet er eid av Aller-konsernet, som også eier danske Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer