«UXA - Thomas Seltzers Amerika»

Legger seg flat etter rolleblanding

NRK-profil Thomas Seltzer slettet Instagram-innlegg om pengeinnsamling til familien i USA.

I USA: Skjebnevalget nærmer seg i USA, landet er delt, og programleder Thomas Seltzer legger ut på tur for å finne ut: Hva skjedde med den amerikanske drømmen? Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Thomas Seltzer er for tida aktuell med serien «UXA - Thomas Seltzers Amerika». Der reiser han tilbake til sitt første hjemland for å ta temperaturen på det amerikanske samfunnet i forkant av valget i november. Han ønsker også «å sjekke ståa til den amerikanske drømmen».

I programmets første episode blir man blant andre kjent med Seltzers slektning Tasha, som lever under ekstremt trange kår. Hun er datter av Seltzers kusine Kim, som også medvirker i episoden.

- Vår reportasje om Tasha og Mark og de fine barna deres traff åpenbart rett i hjerterota på mange seere, også i min omgangskrets. Jeg fikk henvendelser fra nordmenn som ville gi dem en hjelpende hånd i deres hverdag konstant på kanten av ruin, skriver Seltzer i en e-post til Dagbladet.

Blant annet kommer det fram at Tasha «bare» mangler rundt 500 dollar for å fullføre en collegegrad, men hun har satt drømmen på vent fordi hun må prioritere husleie og regninger. Mannen hennes Mark er arbeidsledig og tar strøjobber.

Samtidig har sønnen deres som mål å gjøre det så bra på skolen at han kommer inn på prestisjeuniversitetet MIT, men for å realisere det er han avhengig av å bli tildelt stipend.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer