- Lei av å spille lesbisk

Tatu orker ikke lenger å leve med løgnen.

- Vi er lei hverandre, manageren vår driver oss steinhardt. Det er ikke noe gøy lenger å spille lesbisk, sier Lena Kathinka i et intervju med svenske Aftonbladet.

Lei lesbeimaget

Nå slutter Lena Kathinka i Tatu, og velger å slippe «bomben» i media. For ikke en gang Yulia vet hva som skal skje:

- Jeg tror det kommer som et sjokk for alle mine venner, familie, Yulia og vår manager, når de får høre nyheten, sier Lena Kathinka.

Den siste tida har det vært stille rundt den russiske popduoen, som vakte stor oppstandelse med sin lesbiske image. To tenåringsjenter som kliner på scenen i ungpikeaktige skoleuniformer ble drøy kost.

Nå er altså Lena Kathinka lei av å spille lesbisk. Hun er lei Yulia også, og forteller at de ikke ser hverandre særlig ofte.

Går solo

Til våren går Lena Kathinka solo.

- Jeg har fått tilbud om en solokarriære i utlandet. Nå er jeg 19 år og har tenkt til å ta sjansen.

Men Lena Kathinka har ikke tenkt til å forlate Russland for godt. Det er der kjæresten hennes bor. En gutt, hvis det fremdeles skulle være tvil.

VELLYKKET PR-STUNT: - Det skal bli deilig å slippe Tatus skolepikeuniform og jeans og t-skjorte. Til våren skal jeg kle meg som en vanlig jente i pene, kvinnlige klær, og en ting jeg alltid har drømt om: Ha høyhælte sko til kjole. Herlig, sier Lena Kathinka (til høyre).