Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lei av å spille snill

Meg Ryan (37) er lei av sitt uskyldsrene image. Privat er hun en tøff karrierekvinne som driver sitt eget filmselskap.

- Jeg er ikke noe sentimentalt menneske, sier Meg Ryan i februarnummeret av Marie Claire og avslører at hun egentlig lengter etter å spille en slem rolle. Det kan ta sin tid før Ryan får ønsket sitt oppfylt. Publikum elsker å se henne i romatiske komedier som Da Harry møtte Sally, Søvnløs i Seattle og French Kiss.

Spiller mot Hanks

Nå er Ryan aktuell i en ny søt film You've got mail, der hun spiller mot Tom Hanks. Ryan spiller innehaver av en liten bokhandler, som blir truet når Hanks åpner en stor bransjebokhandlel rett over gata. De to hater hverandre, selvsagt, men uten å vite det selv blir de kjent med hverandre gjennom å kommunisere på Internett.

- Jeg elsker at de to karakterene har så forskjellig syn på verden, men at de likevel passer sammen, sier Ryan. Privat er 37-åringen lykkelig gift med Dennis Quaid, og har en sønn på seks år.

Plath-film

Ved siden av jobben som skuespiller driver hun produksjonsselskapet Prufrock. Akkurat nå produserer hun en film om den amerikanske poeten Sylvia Plath. Plath er en symbolsk figur for mange feminister, og Ryan føler selv at hun kan assosisere seg med kvinnekampen.

- Jeg er vel en post-feminist. Jeg ser at jeg drar nytte av mange de reformene feministene kjempet gjennom for tyve år siden. Jeg har stor respekt for det, og vil gjerne videreføre den kampen.

NY FILM: Meg Ryan dukker snart opp i filmen You've got mail der hun spiller mot Tom Hanks. Privat er hun gift med Dennis Quaid.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media