Lei av ånds- snobberi

Anne-Lise Boge vil selge minimum 50000 av bok nummer to av pocketbok-serien «Arvesynd» - og er blitt grundig slaktet av kritikerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Dette er åndssnobberi. Kritikerne skriver bare for hverandre - og nedvurderer de mange tusen som elsker underholdningslitteratur. Etter min debut som såkalt «kiosk-forfatter» er jeg sjokkert over kritikken. Ikke at boka stort sett er karakterisert som makkverk, men all den feilinformasjonen som kommer fram i flere anmeldelser. Det er åpenbart at mange kritikere ikke hadde lest boka de anmeldte. Det virker som om de bare vil bekrefte sin posisjon innenfor en liten omgangskrets, sier Anne-Lise Boge.

Hun har hatt bok nummer to i «Arvesynd»-serien i hyllene i bare fjorten dager - og allerede nå ligger serien an til å bli en stor suksess.

En vei

Boge får full støtte fra forlagsdirektør Finn Arnesen i Bladkompaniet, hovedkonkurrenten til Egmont forlag som har gitt ut «Arvesynd». - Kritikerne må jo gå inn og se på kvaliteten i hver enkelt serie i denne kategorien, sier Arnesen. Han konstaterer at nordmenn elsker underholdningsromaner - mye takket være flaggskip som Kjell Hallbings legendariske «Morgan Kane» og Margit Sandemos «Sagaen om Isfolket», og «Livets døtre» signert May Grethe Lerum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer