Lei av Facebook-maset?

Slik skaffer du deg uvenner ved hjelp av mer mas.

(Dagbladet.no): Alle med Facebook-konto vet at det skjer mye plagsomt der.

Man blir bitt av vampyrer, rangert etter utseende og invitert til alskens tullete grupper av folk som sikkert mener godt, men likevel bare irriterer.

Nå kan man endelig ta igjen - på ondskapsfullt vis. 


Hva med å fornærme dine bekjente der alle kan lese det, varsle om at du vurderer å ikke være deres venn mer, sende stygge gaver, jukse i spill eller drodle på bildene deres?


«Anti-Social Networking»
(krever Facebook-konto) markedsføres som applikasjonen «for alle som hater Facebook-applikasjoner og de falske vennene som bruker dem», og burde dermed ha en stor målgruppe på det sosiale nettverket.

Tiltaket er også et ledd i Paramounts markedsføring av den kommende filmen «How To Lose Friends And Alienate People», som har USA-premiere neste uke og blir å se på norske kinoer 7. november.

Filmen er løst basert på den britiske journalisten Toby Youngs delvis selvbiografiske roman om hvordan han i 1995 feilet miserabelt i jobben i magasinet Vanity Fair og ertet på seg halve New York i samme slengen.


- Med «Anti-Social Networking» har vi forsøkt å forutse hvordan filmens hovedperson, Sidney Young, ville brukt Facebook, sier Dan Light, interaktiv sjef på PPC Interactive, byrået som har utviklet programmet, til
Brandrepublic.

Lei av Facebook-maset?
FORNÆRM-EN-VENN: Det har aldri vært lettere å erte på seg folk på nettet. Sett inn navn og noen adjektiver - og vips!