DEBATT

Lei av hets fra de rødgrønne

Å bli kalt jødehater, kvinnehater, muslimhater og homohater er ikke spesielt hyggelig. Ei heller den falske påstanden om at vi driver en hets- og hatavis.

FEILAKTIG KRITIKK: - Upassende innlegg i kommentarfeltene gjør verken Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo, NRK eller TV2 til en «hets- og hatavis», skriver Jarle Aabø. Foto: privat
FEILAKTIG KRITIKK: - Upassende innlegg i kommentarfeltene gjør verken Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo, NRK eller TV2 til en «hets- og hatavis», skriver Jarle Aabø. Foto: privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert
  • Jarle Aabø svarer på kritikken fra Miriam Einangshaug.

Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo har i flere måneder vært utsatt for en hatsk og løgnaktig kampanje fra MDG i Oslo. Den ene grønne politiker etter den andre har i sine sosiale medier kastet ut sitt griseri for å ramme noe de ekstremt og sterkt misliker, nemlig nyhetsjournalistikk rundt det MDGs samferdselsbyråd Lan Marie Berg driver med i Oslo.

Det er helt normalt å ikke like kritisk journalistikk, men det er ganske unormalt å bruke dette engasjementet til å spre løgner om den samme nyhetsavisen.

Jeg har enten som journalist eller blogger/meningsytringer deltatt i den offentlige debatten siden 1981. Jeg har uttalt meg om de mest «sensitive» saksforhold, og jeg har bevisst valgt et presist språk. Dette har aldri ført til personangrep eller spredning av løgn og fanteri.

Men nå, når Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo skriver om noe så ufarlig som biler, trikker, busser, veier, utekontorer, sykkelhoteller, tog og bompenger, da mister noen forstanden og vrenger ut av seg saker og ting de neppe har lært hjemme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer