SLUTT Å MAS!: Matthew Perry er så lei fansens mas om en Friends-film at han ber folk droppe spørsmålet. (AP Photo/Matt Sayles)
SLUTT Å MAS!: Matthew Perry er så lei fansens mas om en Friends-film at han ber folk droppe spørsmålet. (AP Photo/Matt Sayles)Vis mer

Lei av maset om «Friends»-film

Matthew Perry ber fansen roe seg ned.

||| «Friends»-sjernen Matthew Perry er så lei spørsmålet om det kommer en «Friends»-film, at han nå ber fansen droppe spørsmålet.

Selv om Perry har kommet seg videre i karrieren etter den verdenskjent rollenen som Chandler, vil fansen ha mer av sjarmøren fra den legendariske komiserien.

Spekulasjoner I likhet med andre suksess tv-serier dukker det stadig vekk opp rykter om at en «Friends»-film er på trappene.

Senest etter «Sex and the city 2» premieren på forsommeren, innrømmet Jennifer Aniston og Courtney Cox at de er misunnelige på «Sex and the City».

Etter at New York-kvartetten nå er ute med sin siste film, skal Aniston og Cox vurdere å lage film av suksess-serien «Friends», skrev National Enquirer tidligere i sommer. 

Lei maset Men inntil det eventuelt blir aktuelt, ber Matthew Perry fansen om å holde spørsmålet for seg selv. Tv-stjernen er så lei spørsmålet at han nå har sendt ut følgende melding på sin twitter-side.

- Jeg vil bare gjøre noe helt klart ... Jeg elsker «Friends»-fans, men det er litt utmattende å få det filmspørsmålet femten ganger om dagen i seks år, skriver han.

Deretter postet han også en melding fra en fan: «Kan ikke alle dr**e i å spørre (les: Matthew Perry) om når det kommer en »Friends"-film? Serien er over og han har kommet seg videre. Det burde du også gjøre."

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer og Matt LeBlanc har også utallige ganger avfeid ryktene om en «Friends»-film.