Lei av sex

- Jeg har fått nok av sex. Jeg kommer ikke til å innlede et seksuelt forhold før jeg finner en mann med mer hjerne enn kropp, sier tidenes mest brukte Playmate, Lillian Müller (47). Nå har hun skrevet bok om sitt ville liv.


NÅ OGSÅ FORFATTER: - De som kjøper bok mi, vil skjønne at superstjerner har like mange problemer som vanlige folk, sier Lillian Müller.

Lillian har vært avbildet 33 ganger i amerikanske Playboy, og pryder neste nummer av den norske utgaven.

- Jeg stiller gjerne opp i Playboy når jeg blir seksti, jeg. Hvis de vil ha meg da, sier Lillian.

Spiser frukt

Hun bor fortsatt i California, og livnærer seg som helsekostekspert.

- Jeg spiser nesten ingenting, bare litt frukt. Slik får jeg masse energi og overskudd. Folk burde tenke mer på helsa si, og ikke spise medisiner for alt mulig, sier hun. Hennes drøm er å få sitt eget TV-show om helse i Norge.

- Eller jeg vil spille i en film med Liv Ullman. Jeg har alltid ønsket å være Liv Ullman, hun har utrettet noe på tross av utseendet. Det vil jeg også satse på framover, sier Lillian.

Hun reiste til USA som 23-åring, og var snart Playboy-sjef Hugh Hefners favorittjente.
- Jeg var fryktelig forelsket, men forholdet vårt tok slutt på grunn av sexlivet. Han ville ha meg til å ha sex med andre jenter mens han så på, og det klarte jeg ikke i lengden. Det ble for motbydelig; jeg er mest for «one on one», sier Lillian på sin blanding av kristianssandsdialekt og engelsk.

Seinere hadde hun forhold til flere Hollywood-stjerner, blant andre Tom Selleck.

Perverse kjendiser

- Jeg skal fortelle deg én ting, at jo mer rike og berømte mennene er, jo mer perverse blir de. «Vanlig» sex er liksom ikke bra nok for dem.

Lillian avviser imidlertid at hun har hatt så mange elskere.
- Jeg har hatt seks seriøse forhold, og noen elskere, men først og fremst har jeg mange venner. Jack Nicholson og jeg hadde et åndelig forhold, men vi hadde aldri sex, røper Lillian.