Lei slankehistoriene

Catherine Zeta-Jones er lei av å bli forbundet med Atkins-dietten. Nå vurderer hun søksmål.

Den vakre skuespilleren har flere ganger blitt koplet til den omdiskuterte Atkins-dietten som er hardere en variant av vår Fedon-metode.

Spiser det hun vil

Flere medier har meldt at hun er på dietten, som forbyr karbohytrater, mens feit mat er på ja-lista.

- Mrs. Cathrine Zeta Jones har aldri vært på Atkins-dietten, og har aldri tillatt bruk av sitt navn for å promovere dietten, heter det i brevet som det anerkjente nettstedet The Smoking Gun har fått tak. Brevet, som er hemmelig, er sendt fra Jones' advokatfirma til et tv-selskap i New York.

Brevet har gått til flere medier. Juristene hennes saumfarer nå sladrebladene, og planlegger å saksøke hver eneste publikasjon som har spredd ryktet, som de mener skader Zeta Jones.

Ødeleggende for Jones

Skuespilleren har ofte blitt framstilt som et sunt forbilde for kvinner. I motsetning til andre stjerner har hun vist seg fram gravid og med ekstra kilo på kroppen. Zeta Jones gikk opp 20 kilo under sin siste graviditet, men kom på premierer og andre tilstelninger helt opp til termin. Hun var blant annet på Oscarutdelinga 23. mars, mindre enn en måned etter ble datteren Carys født.

I brevet heter det at mange ser opp til vakre Zeta Jones, og at de nå kan få inntrykk av at dette er måten å slanke seg på, selv om dietten har fått kritikk i en årrekke.

- Det kan se ut som min klient er mer opptatt av utseendet enn helsa, skriver advokat John H. Lavely i brevet.

Talsmann for Atkinskonsernet, Richard Rothstein, sier at firmaet ikke har blitt kontaktet av Zeta-Joness advokater. - Hvor tabloidene får sine historier fra er et komplett mysterium for meg, sier han.

<B>SLANKER SEG IKKE:</B> Zeta Jones sier hun aldri har forsøkt Atkins-dietten, og at hun heller ikke har intensjoner om å gjøre det noen gang. Hun spiser det hun vil.