Lei tenåringer

Britney og kjæresten vil bli dronningen og kongen av pop sammen, og legger om stilen. Er teenpop på vei ut? Si din mening.

Britney og kjæresten Justin Timberlake fra N' Sync har ikke sex, men det hindrer dem ikke fra å samarbeide på andre områder. Nå planlegger teenpop-paret en felles erobring av popuniverset.

Vil synge for eldre

De to skal legge om stilen. De vil bevege seg bort fra tenåringsmusikken mot et eldre marked. Det hele starter med et musikalsk samarbeid på Britneys nye album, som enda ikke har fått noe navn. Om skjemaet holder skal plata komme ut til høsten. Om planene holder skal skiva gjøre paret til den nye dronningen og kongen av popmusikk.

Rådgis av dance-produsent

Og med til å hjelpe seg har de dance-produsent BT. Han ble nylig leid inn av Timberlake for å kaste N'Syncs boyband-image på dynga.

Bandets nye plate «Celebrity» som kommer den 24. juli markerer det første skrittet i en ny retning. Justin har kommentert at han er inspirert av britisk garage, og det kan man kanskje høre på platas første singel «Pop» som allerede er sluppet?

Sick and tired of hearing all these people talk about/ What's the deal with this pop life, and when is it gonna fade out?/The thing you got to realize, what we're doing is not a trend/ We got the gift of melody, we're gonna bring it 'til the end. Disse strofene synger Justin på «Pop», og varsler om en ny tid for boyband-entusiaster.

Britney må slutte å høre på N'Sync

- Jeg har ikke lyst til å bli husket som den elektroniske gutten som gjorde en haug med boyband kule, sier BT til NME. - Men Britney dater Justin fra N'Sync, de er kule folk og jeg liker vibbene deres. Britney har lyst til å gjøre noe helt annet nå, og jeg har gått med på å hjelpe henne.

- Du må høre på kulere musikk om du vil bli den neste Madonna, var det første rådet BT ga Britney.

Tenåringsboblen sprekker?

Flere i musikkindustrien forventer at tyggispop-bobla sprekker snart. De mener tenåringene er lei av soundet.

- N' Syncs plate vil selge mindre enn den forrige, og det samme gjelder Britneys neste, sier John Dess fra Hollywood Records til Entertainment Weekly.

Han mener teenpopens vinn eller forsvinn kommer med N' Syncs plate som altså slippes mandag. Å ha for mange fans kan bety trøbbel sier han.

Når alle liker bandet blir det for mainstream, og mindre besnærende for ungdommen.- Når ting blir så store at det blir populært også i eldre generasjoner, er det et tegn på at det er over, sier Barbara Coulon, fra trendspotterfirmaet Youth Intelligence. For tenåringene vil ha deres egne merker og idoler, det er ikke kult at mor nynner til N'Sync.

Et teenpop bølgen på hell nå? Tror du popparet Britney og Justin klarer å legge om stilen, og skape en ny vår for avdanka teen-musikere som dem? Og blir det bra? Er dette en ren markedstilpaning siden salget av tyggispop rapporteres å gå ned over hele verden? Si din mening!

<B>KAN DONGERI HJELPE?</B> Britney Spears og kjæresten Justin Timberlake jobber for å legge om stilen, her i ola-utstyr.
<B>GIDDER IKKE MER:</B> Britney vil ikke være bimbo lenger, nå skal hun synge for de eldre, som i følge rapporter allerede nynner til hennes teen-slagere.
<B>N'SYNC:</B> Slipper ny plate på mandag, og har allerede begynt å legge om stilen.