Leier fly til fansen

Iron Maiden flyr norske fans til Stockholm.

(Dagbladet.no): Iron Maiden har bestemt seg for å chartre et eget fly til sine norske fans fra Oslo til Stockholm.

Heavy Metal-sangeren Bruce Dickinson besluttet dette da han hørte at mange norske fans hadde booket seg på en spesiell Bruce Air-flight fra Stockholm til Milano.

Nå kan norske fans få med seg den utsolgte konserten i Stockholm 18.november, og fly tilbake dagen etterpå.

Bak spakene

Iron Maiden-vokalisten er selv styrmann for det engelsle flyselskapet Astraeus. I forbindelse med turnéen har han hyret Bruce Air 666. Det er dette flyet som settes inn på strekningen Oslo Stockholm.

Iron Maiden ønsker at norske fans skal få med seg en av de tre utsolgte konsertene i The Globe som har kapasitet til 13.000 mennesker.

Han vil selv sitte bak spakene:

- Det blir morsomt å fly sammen med fans fra hjemstedet til Vikingene, sier Dickinson, til fansiden.Billetter til turen vil bli lagt ut førskommende onsdag og blir først tilbudt til medlemmer av Iron Maiden Fan Club. En uke seinere legges de ut for salg til alle.

STYRMANN: Iron Maiden-vokalist Bruce Dickinson er selv styrmann for det britiske selskapet Astraeus. I november flyr han norske fans til Stockholm.
STYRMANN: Iron Maiden-vokalist Bruce Dickinson er selv styrmann for det britiske selskapet Astraeus. I november flyr han norske fans til Stockholm. Vis mer

Dyr moro

Men opplevelsen blir ikke billig for die hard-fansen. Hele moroa koster 390 pund, det vil si rundt 4700 kroner.

Prisen inkluderer blant annet tur-returbillett Oslo-Stockholm, konsertbillett til Globen, souvenir-foto fra turen samt en reisekoffert med godteri.

Leier fly til fansen
UTSOLGT:</B> Det populære heavy metal-bandet Iron Maiden gleder seg til de tre utsolgte konsertene i Stockholm.