Anmeldelse Leif G.W. Persson «Bombemakeren og kvinnen hans»

Leif G.W. Persson kommer ned på beina der andre krimforfattere ville ha brukket nakken

Helstøpt krim fra svensk mester.

Befriende frekk: Leif GW Perssons nye roman, «Bombemakeren og kvinnen hans», er en dagsaktuell og forykende spenningsroman, mener anmelderen.
Foto: Bjørn Langsem
Befriende frekk: Leif GW Perssons nye roman, «Bombemakeren og kvinnen hans», er en dagsaktuell og forykende spenningsroman, mener anmelderen.
Foto: Bjørn Langsem
Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

11. mai mottar det svenske sikkerhetspolitiet et hett tips fra sine kollegaer i Storbritannia. Selveste MI6. I hui og hast blir Lisa Mattei, operativ sjef for etaten, flydd over til London sammen med sine nærmeste medarbeidere. Der venter en sjarmerende James Bond-kloning dem med en redegjørelse svartere enn natten.

I Sverige forbereder en somalisk storfamilie et bombeattentat på selveste nasjonaldagen, 6. Juni. På et arrangement der både kongefamilien og regjeringen skal være til stede. Samt ytterligere prominente fra fjern og nær.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer