Leilighetsjakt

Ben Stiller og Drew Barrymore jakter på drømmeleiligheten i ny film.

Stiller og Barrymore spiller et ungt par i New York City som har drømmeleiligheten i sikte, skriver E!Online. Eneste problemet er at det bor noen der! Attpåtil en søt gammel dame. I New Yorks ånd er de villig til å gå over lik for å få leiligheten.

Drew Barrymore og Ben Stiller er blant Hollywoods suksessfulle unge skuespillere.

Barrymore har vært i filmbyen siden hun slo igjennom som barnestjerne i «E.T» (1982). På tross av at hun bare er 25 år, har hun levd et hardt liv i sann stakkars-rike-pike-stil. Mens de fleste barn lekte med barbie dukker lekte Drew med vodkaflaska! Etter en rekke dårlige filmen, fikk hun en ny sjanse og slo gjennom med jentefilmene «Bad Girls» (1994) og «Boys on the Side» (1995).

Ben Stiller ble dumpet av Winona Ryder til fordel for Ethan Hawke i «Reality Bites» (1994) Han har bakgrunn som stand up komiker og har hatt sitt eget tv-show. Ellers går han den harde veien for å få tak i drømmekvinnen Cameron Diaz i «Alle Elsker Mary» (1998)

Ellers...

KEVIN SMITH følger opp den kontroversielle «Dogma» med en film hvor en rekke kjente skuespillere dukker opp, skriver Empire Online. Ben Affleck, Matt Damon, Chris Rock og Alanis Morrisette har alle sagt ja til neste Smith-film. Prosjektet har arbeidstittel «View Askew 5» og blir en svart komedie på linje med «Mallrats»

MICHAEL JACKSONS nye filmprosjekt, «The Nightmare of Edgar Allen Poe» er snart innspillingsklar, skriver Film Unlimited. Jackson skal spille dikteren Poe og prosjektet skal visstnok være fult av grusomme godbiter.

DREW OG BEN går over lik i ny film.