Leisure Suit Larry på N-Gage

Nokias spilltelefon får en gammel helt på besøk.

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill

  Det kommende dataspillet «Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude» ventes å bli, den klassiske serien tro, en skikkelig slesk affære. Det er riktignok ikke selveste Larry Laffer du spiller, men nevøen hans Larry Lovage - som selvfølgelig skal begynne på college.

  Nå har imidlertid nyheten kommet at spillet får en lillebror på Nokias spilltelefon N-Gage. «Leisure Suit Larry: Pocket Party» skal spillet hete, og du følger også her Larry Lovage på jakt etter kjærlighet.

  Larry Lovage er, som sin onkel, en over gjennomsnittet kåt fyr med omvendt proporsjonal sjarm. Målet i spillet er å ha det så gøy som mulig, for til slutt å vinne hjerte til Rosie Palmer - cheerleader-sjefen på colleget. På tross av at Rosie er sammen med sportshelten Chuck Rockwell, gjør Larry alt i sin makt for å imponere henne.

  «Leisure Suit Larry: Pocket Party» vil være det første cel shadete (en tegneserieaktig animasjonsstil) spillet til N-Gage. Spillet er et 3D eventyrspill med over 30 timer spilltid, og inneholder også en rekke minispill du kan teste deg mot andre i via N-Gage Arena.

  Spillet utvikles av TKO Software, og utgis i samarbeid med Vivendi Universal og Nokia. Slippdato er satt til november.

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill
<B>UNG GRIS:</B> Larry Lovage er temmelig lik sin onkel, Larry Laffer. Her er et bilde fra spillet «Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude» som også kommer til høsten.