Lekepistolen som redder spillet

Skyter skumgummi når du er lei det virtuelle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

html,body { border: 0px; } VI HAR IKKE den helt store tradisjonen for såkalte Nerf-lekepistoler i Norge.

De gule og oransje pistolene kan skyte ufarlige skumgummiprosjektiler, og i USA er lekene blitt like populære blant krigslekende barn som hos kontoransatte med for mye dødtid.

NÅR ELECTRONIC ARTS nå kommer med Nerf-spillet, har de gjort et aldri så lite gullgrep for å lokke til seg kjøperne. Sammen med spillet får du nemlig en fullfungerende Nerf-pistol, der skyteelementet raskt kan byttes ut til fordel for en Wii-kontroller.

Av den grunn gikk det derfor et par dager fra jeg pakket opp spillet til jeg faktisk spilte det, til forargelse for medarbeidere og en alltid like uforberedt kjæreste.

MEN HVORDAN ER
så selve spillet? Faktisk ikke så ille, skal du se. I stedet for den klassiske «på skinner»-spillbarheten vi vanligvis ser i slike spill, får du her en rekke småspill av forskjellig karakter.

Flere er av den typen der du skal skyte robotfiender, enten de står stille på lang avstand eller kommer mot deg i massive bølger - også de bevæpnet med Nerf-skumgummi.

Du har også en artig «Boom Blox»-liknende modus der du må skyte vekk en rekke kuber fra et lite platå - unntatt dem laget av gull.

For voksne spillere kan moroa falme raskt, ettersom dette er et spill som klart retter seg mot et yngre publikum. Men da har man jo alltids Nerf-pistolen, som kan gjøre deg til husets ubestridte hersker.

Lekepistolen som redder spillet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer