Lekker kald krig-strategi

Nytt «Codename: Panzers».

«CODENAME: PANZERS»-spillene burde ringe en bjelle hos kontorstol-strategikere med litt fartstid på baken. Sanntidsstrategiserien har hittil tatt for seg en rekke historiske slag fra andre verdenskrig, helt fra invasjonen av Polen til kampene om Nord-Afrika.

«Codename: Panzers Cold War» er det tredje spillet i rekken, og serien har nå byttet slagmark fra de mildt sagt oppbrukte hendelsene under WW2 til en litt mer kreativ tolkning av den kalde krigen.

Spillet finner sted i 1949, så i motsetning til hos sjangerbror «World in Conflict» har ikke våpnene eller de taktiske alternativene endret seg voldsomt. Historien begynner når luftbrua til Berlin skaper en gnist som antenner konflikten hele verden frykter.

NATO barker sammen med russiske styrker på kontinentet, og tredje verdenskrig er et faktum.

I LIKHET MED hos forgjengerne slipper du å tenke på avansert basebygging og ressursplukking, noe som gjør at du kan konsentrere deg om det taktiske.

Du vil ha en håndfull enheter tilgjengelig, og med disse skal du ta over noen strategiske punkter på kartet. Disse punktene genererer poeng du kan handle nye enheter for, dersom du har en helikopterplass tilgjengelig, eller du kan oppgradere styrkene du allerede har.

1

Imponerende fysikk kombinert med et flott værsystem og detaljerte, interaktive kart gjør «Codename: Panzers Cold War» til en lekker opplevelse. Bare et lugubert grensesnitt og dårlig stemmebruk ødelegger for et hyggelig strategispill med mange muligheter.
   

Lekker kald krig-strategi