UTE MED NY BOK: Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samnøy gir i dag ut boka «Englenes hemmeligheter», oppfølgeren til 
«Møt din Skytsengel». Foto: Terje Bendiksby / Scanpix .
UTE MED NY BOK: Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samnøy gir i dag ut boka «Englenes hemmeligheter», oppfølgeren til «Møt din Skytsengel». Foto: Terje Bendiksby / Scanpix .Vis mer

Lekte tampen brenner med engel for å finne mistet nøkkel

Märthas engler kan brukes til så mangt.

(Dagbladet): I dag lanserer prinsesse Märtha Louise og hennes englepartner Elisabeth Nordeng boka «Englenes hemmeligheter. Deres natur, språk og hvordan du åpner opp for dem», oppfølgeren til boka «Møt din skytsengel», som i sin tid gikk rett inn på bestselgerlista.

I boka skildres ulike engler, og de to gir også meditasjonsøvelser og verktøy som skal hjelpe leserne å komme i kontakt med englene.

De to forfatterne bruker også eksempler fra sine egne liv.

Englehjelp Prinsesse Märtha Louise forteller blant annet om hvordan engelen Chamuel hjalp henne en gang hun hadde mistet nøkkelen til engleskolen i gresset utenfor korlokalet til en av døtrene.

«Jeg ble ganske desperat, for når vi mister en nøkkel til disse lokalene må vi bytte låsene i hele bygget», skriver hun.

Etter å ha lestet i nesten en time, får hun hjelp.

Tampen brenner «Plutselig sa Chamue at vi skulle leke tampen brenner. Jeg tenkte at nå klikker det for meg. Jeg kan ikke stå her på gressbakken og leke tampen brenner med en engel. Det er for drøyt», forteller hun.

Etter å ha tenkt seg om kommer hun frem til at ingen rundt henne kommer til å skjønne at det er det hun gjør.

«Jeg satte i gang. «Kaldt». Jeg skiftet retning. «Varmere, varmere, varmt. STOPP!» lød det fra Chamuel. Det tok nøyaktig fem sekunder. Nå er jeg på bærtur, tenkte jeg, det her er helt sykt. Men da jeg så ned, lå nøkkelen mellom føttene mine i gresset».

Engletegn De to forteller også at de ofte opplever å finne fjær.

- En av de første gangene vi hadde jordingshelg med engleskolen, var vi ute på et stort jorde for å meditere. Vi lukket øynene i 15 minutter og da vi åpnet dem var alle dekket av fjær. Folk hadde til og med fjær under gensrene og inne i lommebøkene, fortalte prinsessen da hun sammen med Elisabeth Nordeng i dag besøkte TV2s «God Morgen Norge».

Debattfeltet er fjernet grunnet personhets.