Lemmings er tilbake

Det er igjen din oppgave å redde det tankeløse småfolket.

 • Spill «Lemmings» her
 • Alt om spill!
 • Diskuter spill

  Det eksisterer mange minner om gamle spillklassikere. «Lemmings» er et av spillene som svært mange av oss har viet mye tid - og kanskje til og med har glemt med tid og stunder.

  Derfor er det på tide å gjenopplive minnene, og skjerpe sansene: «Lemmings» er tilbake, på nettet riktignok.

  Klargjort for nettet


  En dyktig sjel har sørget for å kode det gamle storspillet om til DHTML, og dermed er det mulig for oss å spille spillet direkte via nettleserne våre.

  Hele spillet går ut på at en lang rekke små Lemmings, et slags tankeløst lemenfolk, blir sluppet ut på brettet. De går rett på, uansett hva de støter på - selv om det betyr den sikre død.

  Du får tilgang til en rekke ordrer, som du kan gi til de enklelte lemmingsene. De kan grave, bygge trapper, slå opp paraplyer for å dale sakte ned, holde igjen de andre, og litt til.

  Likt som originalen


  Etterhvert som du spiller gjennom de forskjellige brettene, øker vanskelighetsgraden drastisk, og du må holde tunga rett i munnen om du skal redde det påkrevede antallet lemmings for det gitte brettet.

  Og om alt skulle slå feil, har du fortsatt tilgang til atombombe-knappen. Den fungerer som en kjekk sikkerhetsventil når irritasjonsnivået blir for høyt ...

 • Spill «Lemmings» her
 • Alt om spill!
 • Diskuter spill
<B>TANKELØST:</B> De små lemmingsene vil ut døren, men vet ikke hvordan de skal komme dit. Den jobber overlater de til deg.