Lena Dunham hevdet fotballstjerne så på henne som en marshmallow. Nå legger hun seg flat

«Girls»-skaperen slet med selvbildet på glamorøs galla. 

BEKLAGER: Under den tradisjonsrike Met-gallaen i mai opplevde Lena Dunham at fotballstjerna Odell Beckham jr. reagerte negativt på utseendet hennes. Etter massiv kritikk legger Dunham nå seg flat, og erkjenner at hun projiserte egne følelser om utseendet sitt på Beckham jr. Foto: NTB Scanpix
BEKLAGER: Under den tradisjonsrike Met-gallaen i mai opplevde Lena Dunham at fotballstjerna Odell Beckham jr. reagerte negativt på utseendet hennes. Etter massiv kritikk legger Dunham nå seg flat, og erkjenner at hun projiserte egne følelser om utseendet sitt på Beckham jr. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Lena Dunham (30) fikk sitt gjennombrudd som filmskaper og skuespiller med HBO-serien «Girls», som tar for seg livene til fire unge kvinner i New York.

Sammen med «Girls»-skribent Jenni Konner (45) startet Dunham i fjor det digitale nyhetsbrevet Lenny Letter, der de tar for seg feministiske temaer gjennom essays, personlige historier og intervjuer.

Før helga publiserte Lenny Letter et intervju med komiker og skuespiller Amy Schumer (35). Intervjuet er gjort av Dunham selv, og er skrevet som en dialog mellom de to.

På et tidspunkt i samtalen kommer de inn på den glamorøse Met-gallaen, som fant sted i New York i mai. Dunham forteller at Schumer satt rett overfor henne under gallaen, mens fotballstjerna Odell Beckham Jr. satt ved hennes side.

- Det var så utrolig, fordi det var som om han så på meg og bestemte seg for at jeg ikke hadde en kvinnes form etter hans standarder. Han var helt: «Det er en marshmallow. Det er et barn. Det er en hund.» Det var ikke slemt - han virket bare forvirra, sier Dunham i intervjuet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer