Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lene drømmer om å møte Abel

Aqua-Lene har lagt alt som heter menn på hylla. - Det å ha en kjæreste fungerer ikke, sier Lene Nystrøm - som likevel håper å møte Morten Abel på hitAwards-festen i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er lenge siden jeg har hatt noen kjæreste nå. Det er håpløst å få til. Det er lettere å være mannlig kjendis å ha kjæreste enn å være en kjent kvinne med kjæreste på slep. En mann har vanskelig for å være i skyggen av en kjendiskjæreste. Det har noe med kjønnsrollemønsteret å gjøre, sier Lene Nystrøm.

Aqua-Lene tror det er lettere å få et forhold til å fungere dersom begge er likeverdige. At begge er kjente og at ingen setter den andre i skyggen.

I kveld har hun et håp om å møte Morten Abel.

- Jeg har vært September When-fans i mange år, og forstår ikke hvorfor Morten Abel ikke er en internasjonal stjerne. Han lager så flott musikk.

- Jeg sto ved siden av ham på Spellemannpris-festen for et par år siden. Jeg er skikkelig fan av ham, og hadde så lyst til å si hei. Men jeg torde ikke, er egentlig veldig sjenert. Jeg får ta mot til meg i kveld, sier Lene.

Sammen med Melanie B skal hun dele ut prisen for årets norske hit. Victoria Beckham og Dane Bowers deler ut prisen for årets norske gruppe. Aqua spiller også låtene «Cartoon Heroes» og «Bumble Bees» under tv-showet på Lenes hjemmebane.

Hun signaliserer nå at hun vurderer å flytte hjem til Norge. Bandet har base i London, men helst skulle Lene Nystrøm hatt base på en bondegård i hjemlandet.

JAKTER PÅ MORTEN: I dag deler Aqua-Lene ut en hitAwards-pris sammen med Melanie B i Oslo Spektrum. - René (Dif) og de andre gutta må holde seg i garderoben, sier Lene Nystrøm.